Juridiska meddelanden

Copyrights
Copyright Daimler Buses GmbH. Alla rättigheter förbehållna. Text, bilder, grafik, ljudfiler, animeringsfiler, videofiler och deras arrangemang är föremål för copyright och annat immateriellt skydd. Dessa objekt får inte kopieras för kommersiell användning eller distribution, och inte heller kan dessa objekt modifieras eller läggas om på andra webbplatser, appar eller annat digitalt innehåll (hädanefter ”Digitala erbjudanden”). Vissa Daimler Buses digitala erbjudanden innehåller också material som omfattas av deras leverantörers upphovsrätt.

Produktvariationer
En del av produktinformationen, illustrationerna och bilderna i detta digitala erbjudande kan ha förberetts för generisk användning på Daimler Buses digitala erbjudanden som underhålls i olika länder runt om i världen. Följaktligen kan en del av den information och / eller tillbehör som inte finns i vissa länder eller som, för att tillfredsställa den lokala marknadens efterfrågan eller regleringskontroll i sådana länder, kanske endast finns i olika specifikationer eller konfigurationer.
Om du är intresserad av någon bilmodell, färg, tillbehör eller tillbehör som visas på webbplatsen och är osäker på dess tillgänglighet eller specifikation i din ort, bör du kontakta Daimler Buses och / eller en lokal auktoriserad återförsäljare för relevant produkt för information om aktuella detaljer i din ort.

Priser
Alla angivna priser är rekommenderade detaljhandelspriser. Priserna är aktuella vid tidpunkten för publicering och kan ändras utan föregående meddelande.

Varumärken
Om inte annat anges är alla märken som visas i Daimler Buses Digital Offerings Daimler Truck AG: s immateriella egendom, detta gäller särskilt modellnamnskyltar och företagets logotyper och emblem.

Inga licenser
Vi har tänkt att uppnå ett innovativt och informativt digitalt erbjudande. Vi hoppas att du kommer att bli lika entusiastisk som vi är för detta kreativa arbete. Men du måste också förstå att Daimler Truck och Daimler Buses måste skydda sin immateriella egendom, inklusive deras patent, Varumärken och upphovsrätt. Följaktligen meddelas du härmed att varken detta digitala erbjudande eller något material som finns däri ska på något sätt bevilja eller tas för att ge någon person en licens till Daimler Truck eller Daimler Buses immateriella rättigheter.

Inga garantier eller garantier
Informationen i detta digitala erbjudande tillhandahålls av Daimler Buses "som det är" och i den utsträckning som lagen tillåter, tillhandahålls utan garantier av något slag, uttryckt eller underförstått, inklusive men inte begränsat till några underförstådda garantier för säljbarhet, lämplighet för någon särskilt syfte eller icke-intrång. Även om den angivna informationen tros vara korrekt kan den innehålla fel eller felaktigheter.
Våra digitala erbjudanden innehåller länkar till externa webbplatser som inte är under Daimler Buses kontroll. Därför är vi inte ansvariga för innehållet på någon länkad webbplats. Daimler Buses tillhandahåller bara dessa länkar till dig som en bekvämlighet, och införandet av någon länk innebär inte att Daimler Buses godkänner den länkade webbplatsen. "

Information om tvistlösning online
Europeiska kommissionen har upprättat en internetplattform för tvistlösning online (så kallad ODR-plattform). ODR-plattformen är en utgångspunkt för utrikesrättsliga beslut om avtalsförpliktelser för onlineförsäljningskontrakt. Du kan komma till ODR-plattformen genom att följa länken:

http://ec.europa.eu/consumers/odr

Information enligt § 36 Verbraucherstreitbeilegungsgesetz (VSBG)
Vi kommer inte att delta i ett tvistlösningsprocess inför en konsumentskillnadskommitté enligt den tyska lagen om konsumenttvist (VSBG) och är inte skyldiga att göra det.

Rangordning
Användarvillkoren för ett digitalt erbjudande har företräde framför dessa juridiska meddelanden.

och Mercedes-Benz är ett varumärke som tillhör Mercedes-Benz Group AG.